Hoppa till huvudinnehåll

Workshop: Optimera arbetsmiljön och skapa en social hållbar framtid för e-handelsbranschen

-
Folkungagatan 44, Stockholm

Den 21:a maj i Stockholm kommer Allan Salimi och Josephine Darlington, ASTER att hålla en workshop, där experter inom arbetsmiljö inom  e-handelskedjan presenterar vad för åtgärder som behöver göras framåt. Vi behöver din kunskap och erfarenhet för att uppnå de bästa resultaten. Om du arbetar inom någon del av e-handelskedjan, anmäl dig idag och delta i vår workshop för att tillsammans skapa de bästa lösningarna!

Arrangeras av: 
ASTER & Arbetsmiljöverket
paketlager

I dagens snabbrörliga e-handelsvärld är det av yttersta vikt att säkerställa en säker och hälsosam arbetsmiljö för alla i branschen. Med fokus på Arbetsmiljöverkets rapport och dess mål - systematiska arbetsmiljöarbetet, belastningsergonomi, våld och hot, användning av truck och organisatoriska samt sociala arbetsförhållanden - kommer vi att kunna definiera specifika utmaningar och möjligheter inom branschen tillsammans!

Workshopen kommer att vara en plattform för att dela insikter, diskutera bästa praxis och samarbeta för att forma en mer hållbar och säker arbetsmiljö för alla involverade. 

Registrera dig redan idag och bli en del av denna workshop för att främja en säkrare och hållbar e-handelsbransch!

För mer information och registrering